SÜnün TÜBİTAK başarısı

SÜnün TÜBİTAK başarısı


KONYA (A.A) - TÜBİTAK, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ile Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı kapsamında 2012nin 1. döneminde desteklenmesine karar verilen projeleri açıkladı.
     Selçuk Üniversitesi (SÜ), 320 projenin bilimsel olarak desteklendiği program çerçevesinde 11i araştırma ve 1i kariyer geliştirme projesi olmak üzere toplam 12 projeyle 171 üniversite arasından en çok destek almaya hak kazanan beşinci üniversite oldu.
     SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, bu başarıların SÜnün dünyada ilk 500 üniversite arasına girme yolunda ne kadar kararlı ve azimli olduğunun göstergesi olduğunu belirtti.
     Gökbel, TÜBİTAKın yılda iki kez desteklediği proje değerlendirmesi sonucunda üniversitemiz pek çok köklü ve gelişmiş üniversiteyi geride bırakmıştır. 12 proje ile en çok destek alan üniversiteler arasında ilk beşe girerek önemli bir başarıya imza atmıştır. Böylesi önemli bir yarışta emek harcayan ve katkıda bulunan bütün proje yürütücülerimizi ve ekiplerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. diye konuştu.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber SÜnün TÜBİTAK başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER