Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor teknik direktörü Kılıç: -Zorlu Diyarbakırspor deplasmanında kötü futbola rağmen alınan bir puan sevindirici


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çorum Belediyesporun teknik direktörü Halit Kılıç, Zorlu Diyarbakırspor deplasmanında kötü futbola rağmen alınan bir puan sevindirici dedi.
     Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Diyarbakırsporla oynadıkları maçta her iki takımında beklenenin altında bir performans sergilediğini söyledi.
     Takımının kötü futbol ve telaşa kapılması nedeniyle maçın 32. dakikasında gol yediğini vurgulayan Kılıç, Bizim açımızdan Diyarbakırspor deplasmanı çok önemliydi. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Ancak Diyarbakırsporun golü erken bulması takımı telaşa sürükledi. Gol bulmak için baskı yapmaya çalıştık ama beklenen gol geç geldi ve sahadan 1-1 berabere ayrılmak zorunda kaldık. Zorlu Diyarbakırspor deplasmanında kötü futbola rağmen alınan bir puan sevindirici dedi.
     Diyarbakır deplasmanının geride kaldığını ve bu hafta iç sahada oynayacakları Elazığ Belediyespor maçına konsantre olmak istediklerini belirten Kılıç, Diyarbakırspor maçını unutarak, bizim için hayati önem taşıyan Elazığ Belediyespor maçına yoğunlaşmak istiyoruz. Bu maçı mutlaka almak zorundayız. Çalışmalarımızı o yönde yapacağız. Bu karşılaşmada taraftarımıza her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak. 12. adam olarak gördüğümüz taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bu maç kentimiz açısından önemli diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER