Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kaya: -Grubumuzda şampiyon olmak için mücadele edeceğiz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğinin teknik direktörü Mehmet Kaya, gruplarında şampiyon olmak için mücadele edeceklerini söyledi.
     Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, lige hazır olduklarını bildirdi.
     Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum diyen Kaya, geçen sezon tecrübe sahibi olan takımı, çalışmalarla üst seviyeye çıkardıklarını ifade etti.
     Kaya, play-offa katılamadıkları için üzgün olduklarını dile getirerek, Sadece futbol oynamayı düşünüyoruz. Darıca Gençlerbirliği, mevcut kadrosuyla 3. Ligdeki takımlar arasında ilk 5 arasındadır. Grubumuzda şampiyon olmak için mücadele edeceğiz dedi.
     Gruplarında yatırım yaparak iyi kadrolar oluşturan takımların bulunduğuna dikkati çeken Kaya, güçlü takımlarla ligde şampiyonluk mücadelesi vereceklerini söyledi.
     Kaya, sezon hazırlıkları kapsamında yaptıkları özel maçların ölçü olmadığını belirterek, güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve lige iyi başlangıç yapmak istediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER