Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: "Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız"


TRABZON (A.A) - Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Muammer Şahin, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracaklarını söyledi.
     Şahin, Arsinsporun geleceği için çalıştıklarını belirterek, "Yeni sezonda alt sıralara değil, üst sıralara oynayan kadro kurmak istiyoruz. Çalışmalarımıza başladık. Hocamız Soner Bozun talepleri doğrultusunda planlarımızı yapıyoruz. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız" dedi.
     Artık Üçüncü Ligde kalıcı olmak amacının dışında bir üst lige çıkma zamanlarının geldiğini ifade eden Şahin, şunları söyledi:
     "Bu sezon şampiyonluk istiyoruz. Şampiyon olup bir üst ligde yerimizi almak istiyoruz. Son 2 sezondur sıralamada, Arsinspora yakışmayacak yerde kaldık. Artık çıkış zamanımız geldi. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yaparak, yeni sezon öncesi şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurabilmek için çalışıyoruz. Hocamız Soner Bozun raporu doğrultusunda çalışmalarımıza yön verdik. Yeni sezonda Arsinporlu taraftarları heyecanlandıracak bir çalışma içerisindeyiz. Hedefimiz bir üst lig olacak ve bu doğrultuda üzerimize düşen sorumluluktan kaçmayacağız."
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER