Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grup -Tekirova Belediyespor: 1 - Belediye Vanspor: 0


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, ligin ikinci yarsının ilk maçında kendi evinde Belediye Vanspor ile karşılaştı.
     Tekirova Belediyesi Dr. Fehmi Öncel Stadında oynanan karşılaşmayı, Seser Tuna, Ayhan Endar ve Emre Bolel hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma, konuk Belediye Vansporun vuruşuyla başladı.
     Her iki takımın ilk dakikalarında temkinli bir futbol ortaya koyduğu maçta, 25. dakikadan sonra ev sahibi Tekirova Belediyespor, ataklarını artırdı. Her iki kanattan geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Tekirova Belediyepor, bir türlü istediği golü bulamadı.
     İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan ev sahibi Tekirova Belediyespor, elde ettiği pozisyonları gole çeviremedi. 64. dakikada gelişen bir atakta, ceza alanı içinde topla buluşan Tekirova Belediyespordan Gökhan Aydıngül, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
     Golden sonra Tekirova Belediyesor ataklarını daha da artırdı. Konuk Belediye Vanspor ise kalesinde başka gole izin vermedi. Maç bu skorla sona erdi.
     Maçta Belediye Vanspordan Maksut ve Emrah ise sarı kart gören oyuncular oldu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 1. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER