Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz: Kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz


ÇANKIRI (A.A) - Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, kazanmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
     Hakan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda çok iyi hücum yapan Sarıyer takımıyla oynadıkları karşılaşmada, oyuncuların defansif anlamda aldığı tedbirleri tam anlamıyla uyguladıklarını ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
     Defansif anlamdaki iyi yönleri, zamanla ofansif bölümde de çok daha iyi uygulayacaklarını ifade eden Yılmaz, 22 yaş ortalaması olan bir takım için bu bir süreçtir. Elbette bütün çabamız, uğraşımız, bu süreci hızlandırmak ve her anlamda sahada istediklerimizi yapabilen bir takım olmak. İnşallah bunu da başaracağız dedi.
     Takımın eksiklerini gidererek, kazanmaya devam etmek istediklerini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:
     Her takımın kazanmaya ihtiyacı var. Ancak bizim sadece takım olgusuyla değil, şehrimizin de kazanmaya ihtiyacı var. Bu takım Çankırıya çok şey katma misyonunu taşıyan bir takım. En büyük amacımız, küçük şehrin dışarıda yaşayan yüz binlerce Çankırılılarla büyük takımı olmak. Çocuklarımızın yürekleri bu sorumluluğu taşıyacak kadar büyüktür. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Futbol oyununda var olan şeyler bunlar. Ama asıl olan kaybettiğinde bile alkışlanabilmektir. Çünkü zaten kazandığında futbolun doğası gereği hep haklısın ve alkışı alabiliyorsunuz. Hızla kurum olma yolunda uğraşan çaba sarf eden Çankırıspor Kulübü, elbette hem saha hem idari sonuçları herkesin desteğiyle sağlayabilir. Bu takım her sonuçta bu desteği hak ediyor. Ancak sonuç odaklı desteğin de kazanmaktan geçtiğini biliyoruz. Kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER