Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Giresunspor, teknik direktör Cengiz Demir ve 2 futbolcuyla ikişer yıllık sözleşme imzaladı


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Giresunspor, teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcular Burak Denizli ve Ümit Teke ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Demire takımın teknik direktörlüğüne getirilmesi konusunda çok fazla düşünmeden teklif götürdüklerini söyledi.
     Demirin Giresunun içerisinden yetişmiş ve Giresunsporu şampiyon yaparak Bank Asya 1. Lige çıkaran bir teknik direktör olduğunu anımsatan Bozbağ, şöyle devam etti:
     Demire kulübümüzün şartlarını kabul ederek sözleşmeyi imzaladığı için teşekkür ediyorum. Cengiz Hoca her şeyden önce Giresunun insanı ve ekibi de bu memleketin insanı. Elimizdeki mevcut futbolcularla çalışmalara hemen başlayacağız. Daha önce Ofsporda forma giyen Burak Denizli ve Gaziosmanpaşasporda forma giyen Ümit Teke, 2 yıllığına kulübümüzün renklerine bağlandı. Dış transfer çalışmalarına da başlayacağız ancak dış transfer tahtamız kapalı. Bu sorunu hallettikten sonra transfer için gerekli görüşmeleri yapacağız. Giresunsporun şartlarına uyan futbolcular transfer edeceğiz. İç transferde görüştüğümüz oyuncularımızla sıkıntı yok. Edin Ademoviç konusunda 9 Ağustosa kadar süre aldık.
     Bozbağ, kombine bilet fiyatlarının da belirlendiğini belirterek, Fiyatları VIP-B 750 lira, VIP-C 500 lira ve kapalı tribün 250 lira olarak belirledik. Taraftarlarımız satış noktalarından kombineleri temin edebilir. Taraftarlardan kombine bilet alarak Giresunspora destek vermelerini bekliyoruz. Destek günü bugün değilse ne zamandır dedi.
    
     -Teknik direktör Demir-
    
     Teknik direktör Demir ise Bozbağdan kendisine gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini ve Giresunsporu çalıştıracağı için mutlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Giresunspor zor bir sürecin içerisinde. Hiçbir zaman yapamayacağımız şeylerin sözlerini vermeyeceğiz. Herkesin beklentileri var ve bizim beklentilerimiz de kendi içerimizde. Giresunspor için herkesin sorumluluk aldığı ve beraber hareket ettiği bir mücadele bekliyorum. Giresunsporu iyi yerlere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Transfer konusunda takımımıza kendini her konuda verecek futbolcu transfer etmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER