Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yaşlıca: -Geleceğin Sakaryasporu bugünden çok daha güzel olacak


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, gelecekteki Sakaryasporun bugünkünden çok daha güzel olacağını belirtti.
     Yaşlıca, yaptığı yazılı açıklamada, yeşil-siyahlı ekibin eski günlerine dönebilmesi için çabaladıklarını, bunun için herkesin desteğine gerek duyduklarını kaydetti.
     Kulübün en önemli sorunlarından birisinin kalıcı gelirler olduğuna dikkati çeken Yaşlıca, kulübe her ay kalıcı gelir sağlanması gerektiğini, taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini bildirdi.
    
     -Sakaryaspor forması herkese nasip olmaz-
    
     Transfer yasağı nedeniyle iç transfere hassasiyet gösterdiklerini, futbolcuların geçmişten kalan alacakları nedeniyle sıkıntı yaşadıklarına işaret eden Yaşlıca, şunları ifade etti:
     Antrenmanlara gidiyorum. Takımımızdaki tecrübeli ve genç oyuncularımızın kaynaşmasından çok memnunum. Oyuncuların gözlerinden hırs ve istek akıyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor, umutlanıyorum. Ben bu çocuklara güveniyorum. Sakaryaspor forması herkese nasip olmaz. Çok kutsal bir forma o. Altyapımızda önemli gelişmeler var. Ben oradan da çok umutluyum. Sakaryasporun yarınları orada. Tesisleşme konusu da hallediliyor. Aslında geleceğin Sakaryasporu bugünden çok daha güzel olacak. Bunu görüyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER