Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmadan kendi işimize bakacağız


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmadan kendi işimize bakacağız dedi.
     Hafta sonu deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşacak olan bordo-beyazlı ekip, sakatlığı bulunan Caner Karakuş dışında tam kadro çalışmalarını sürdürdü.
     Kondisyon ağırlıklı yapılan çalışma öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bulut, bay geçen haftayı ve rakiplerin sonuçlarını değerlendirdi.
     Rakiplerin aldıkları sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini, öncelikle oynadıkları maçlara konsantre olduklarını ifade eden Bulut, Bu haftayı bay geçtik. Ancak bay olmanın avantajları da dezavantajları da var. Tabii bunu avantaja çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Hafta sonu rakiplerimizin oynadığı maçlarda da sürpriz sonuçlar var. Ama rakiplerin aldığı sonuçlar bizleri ilgilendirmiyor, önemli olan bizim aldığımız sonuçlar. Biz maçları kazandıktan sonra zaten sıkıntı kalmıyor diye konuştu.
     Bulut, bayram tatilinin ardından Çamlıdere Şekerspor maçı hazırlıklarını başladıklarını da değinerek, şunları kaydetti:
     Bugünden itibaren hafta sonu oynayacağımız Çamlıdere maçı hazırlıklarına başlayacağız. Şu anda takımda Caner dışında sakat oyuncumuz yok. Serhat da yavaş yavaş takımla antrenmanlara katılıyor, o da inşallah hazır hale gelecek. Şu anda tek düşüncemiz Çamlıdere Şeker maçını kazanmak. Bildiğiniz gibi Çamlıdere de hafta sonu Of deplasmanından 3 puan aldı. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Büyük takım küçük takım ayrımı yapmadan kendi işimize bakacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz de bir konsantrasyon kaybı yaşamazlar. Hafta sonu da Ankaradan puan veya puanlarla döneriz diye düşünüyorum.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Burak Akay / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER