Spor Genel Müdürü Baykan şampiyon boksörleri

Spor Genel Müdürü Baykan şampiyon boksörleri kabul etti -Mehmet Baykan: -2016 Olimpiyat Oyunlarında madalya bekliyorum


ANKARA (A.A) - Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 16. Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonasında madalya kazanan boksörleri kabul etti.
     Baykan, şampiyonada altın madalya kazanan Adem Avcı, bronz madalya alan Ömer Koç ile Ukraynada katıldığı şampiyonada 2. olan Osman Aydın ile görüştü.
     Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile milli takım antrenörleri Cahit Himoğlu, Şener Seyrek ve Turgut Dedeköylünün de hazır bulunduğu kabulde Baykan, genç sporcuların aldığı başarıdan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
     Baykan, elde edilen başarıların herkesi çok mutlu ettiğini belirterek, Sporculuk hayatınızın başındasınız. Elde ettiğiniz başarıların sizi daha da hırslandırması gerek. Bugün elde ettiğiniz başarılar, yarınlarda elde edeceğiniz başarıların işaretidir. Sizlerden 2016 yılında düzenlenecek Olimpiyat Oyunlarında madalya bekliyorum dedi.
     Baykan, federasyon başkanı Eyüp Gözgeçten, boksun Ağrı ve Iğdır illerinde geliştirilmesi için çalışma yapmasını da istedi.
     Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise kendilerine verdikleri destekten dolayı Mehmet Baykana teşekkür ederek, başarılarının artarak devam edeceğin sözünü verdi.
     Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar da, şampiyon boksörlerle bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Spor Genel Müdürü Baykan şampiyon boksörleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER