Spor Genel Müdürlüğü Spor kontrolörleri Adıyamanda

Spor Genel Müdürlüğü Spor kontrolörleri Adıyamanda


ADIYAMAN (A.A) - Spor Genel Müdürlüğü Spor kontrolörleri Adıyamana geldi.
     Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolleri Daire Başkanlığından Adıyamana görevli olarak gelen spor kontrolü Yaşar Güntürkün ile Yücel Yıldırım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2011-2012 yılı faaliyet programı kapsamında yapılan sportif faaliyetler ve çalışmalar kapsamında incelemelerde bulundu.
     Adıyamanda 4 gün süre ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünün çalışma ve faaliyetlerini denetleyen spor kontrolleri il ve ilçe müdürlüklerine bağlı tesislerde incelemelerde bulunarak çalışmalarını tamamlayarak Adıyamandan ayrılacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, spor kontrollerinin il müdürlüğünün çalışmalarını ve faaliyetlerini inceleyen Kontrolörlerin memnuniyetle incelemeleri tamamladıklarını belirterek, bundan sonraki hedef ve çalışmaların gerçekleştirilmesi sürecine katkı sağladıklarını belirtti.
     İl Müdürü Bağcı kontrolörlere, spor kontrollerine Adıyamanı sembolize eden Nemrut minyatür heykellerden takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
     Spor kontrolleri Yaşar Güntürkün ile Yücel Yıldırım, Adıyamanda çok keyifli bir çalışma ortamında bulunduklarını belirttiler.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Spor Genel Müdürlüğü Spor kontrolörleri Adıyamanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER