Sosyal Güvenlik Kurumu Sinop İl Müdürü

Sosyal Güvenlik Kurumu Sinop İl Müdürü Yılmaz: -Sigortalı ve işverenlerimize önce rehberlik edip yol göstereceğiz


SİNOP (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sinop İl Müdürü Yaşar Yılmaz, Sigortalı ve işverenlerimize önce rehberlik edip yol göstereceğiz dedi.
     Yılmaz, Sinop Polisevinde düzenlediği basın toplantısında, Karamandan gelerek kentte göreve başladığına, 3 aylık süreyi geride bıraktığına işaret etti.
     Söz konusu süre içinde çalışanlarını ve Sinopu tanıdığını ifade eden Yılmaz, Sinopa geldikten sonra kendimize sürdürülebilir bir hedef belirledik. Bu hedefimiz, Sinop ta her yönüyle örnek ve lider bir kurum olmak. Bu hedefimizi gerçekleştirmekte çalışma arkadaşlarım ve ben iddialıyız. Bunun için var olan gücümüze güç katarak çalışacağız diye konuştu.
     Yeni hizmet binasına taşındıklarını da hatırlatan Yılmaz, şöyle devam etti:
     Çok kötü bir çalışma ortamından şimdi son derece modern ve ferah ortama kavuştuk. Yeni taşınmış olmamız nedeni ile bazı eksikliklerimiz mevcut ancak bu eksikliklerimizi de en kısa zamanda gidererek, artık Sinopun bizden mazeretsiz hizmet beklediğini biliyoruz, biz de bu hizmeti vermenin gayretini göstereceğiz. Başarının bilimsel yollarla nasıl elde edileceğinin bilinci ile hareket ederek doğru olan her şeyi yapacağız. Sigortalı ve işverenlerimize önce rehberlik edip yol göstereceğiz, aksini yapanlarla ilgili ise sigortalılarımızın hakkını savunmak adına, kanunların bize verdiği yetkiyi kullanarak mağduriyetleri ortadan kaldıracağız. İşverenlerimizi ziyaret ederek onların sıkıntılarını problemlerini dinleyerek kurumsal iletişimi güçlendirip, verdiğimiz hizmetlerin kalitesini onların olumlu ve olumsuz tepkilerine göre ölçeceğiz. Paydaş kurumlarımızla ve sivil toplum örgütleriyle hep birlikte çalışacağız.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Kurumu Sinop İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER