Sorgun Belediyesinden bahar temizliği

Sorgun Belediyesinden bahar temizliği


YOZGAT (A.A) - Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda bahar temizliğine başladı.
     Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yaptığı açıklamada, belediye olarak öncelikli görevlerinin ilçenin temizliği ve halkın sağlığını korumak olduğunu belirtti.
     İlçenin temizliğinin sadece belediyenin çalışmasıyla mümkün olamayacağını, bu konuda vatandaşlara da önemli görev düştüğünü ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:
     İlçemizde bulunan 14 mahallenin tamamındaki cadde ve sokaklarda, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı 40 elemanla temizlik çalışmalarına başladık. Kaldırım kenarları, dere yatakları çöp konteynerlerinin bulunduğu yerlerde temizlik çalışmaları yapıldı. Kömür külleri, moloz ve her türlü inşaat atıkları ile buna benzer atıklar, belediyemize ait kepçelerle ve araçlarla temizlendi. Daha temiz bir Sorgun için bu günden itibaren temizlik işlerinde çalışan elemanlarımız, iki vardiya halinde çalışacaklar.
     Şimşek, evinin yakınlarında çöp konteyneri olmayan vatandaşların, belediyelerine başvurmaları durumunda bu eksikliğin giderileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir:Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Sorgun Belediyesinden bahar temizliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER