SODESle 400 bin kişiye ulaşılacak

SODESle 400 bin kişiye ulaşılacak -Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu: -SODESin hedefi olan 400 bin kişiye ulaşma noktasına doğru hızlı bir şekilde yol alınıyor


MERSİN (A.A) - Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Sosyal Destek Programının (SODES) hedefi olan 400 bin kişiye ulaşma noktasına doğru hızlı bir şekilde yol alınıyor dedi.
     2012 yılı (SODES) kapsamında desteklenmesine karar verilen 51 yeni proje için Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Konferans Salonunda imza töreni düzenlendi.
     2011 yılında desteklenen 25 projenin tanıtım filminin gösterildiği törende, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Ender Özbekte Mersinde Sosyal Hizmet Projeleri başlıklı sunum yaptı.
     Vali Hasan Basri Güzeloğlu, törende yaptığı konuşmada vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirmeyi, beklentilerini karşılamayı ve daha iyi bir gelecek için onların eksikliklerini gidermeyi amaçladıklaraını ifade etti.
     SODES projeleri ile birçok insanın hayallerine kavuştuğunu belirten Güzeloğlu, Bu yılki projeler ile hizmet kervanı çok daha geniş bir ölçeğe ulaşacak. SODESin hedefi olan 400 bin kişiye ulaşma noktasına doğru hızlı bir şekilde yol alınıyor dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber SODESle 400 bin kişiye ulaşılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER