Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ile

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ile kızı öldü -Hayatını kaybeden kadının, bir gün önce özel şirketten baca temizliği talebinde bulunduğu iddia edildi


KAYSERİ (A.A) - Talas ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı öldü.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Afyonda Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2. sınıfta eğitim gören Melisa Ermiş, Kayserideki evlerini telefonla arayıp yakınlarına ulaşamayınca, komşularını aradı.
     Yenidoğan Mahallesi Oğulcuklu Caddesi Cumhuriyet Sitesi C Bloktaki evin kapısını çalan ve cevap alamayan komşuları, balkon kapısını kırarak girdikleri dairede Meryem Ermişi (43) salonda, kızı İrem Ermişi (9) yatağında hareketsiz yatarken buldu.
     Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde, anne ve kızının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi.
     Eşinin bir suçtan dolayı cezaevinde tutuklu bulunduğu öğrenilen Meryem Ermiş ve ilköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi kızının cesedi, incelemenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Anne ile kızın cesedini bulan komşuları Emine Doğan, gazetecilere, Meryem Ermiş ve karşı komşusunun, sobaları tüttüğü için dün özel şirketten bacalarının temizlenmesi talebinde bulunduğunu öne sürdü.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Musa Özyürek / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER