Siyaset Akademisi Eğitimleri Ereğli ve Akşehirde

Siyaset Akademisi Eğitimleri Ereğli ve Akşehirde başladı


KONYA (A.A) - AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Birim Başkanlığı tarafından Lider ülke, Türkiye sloganıyla organize edilen 8. Dönem Siyaset Akademisi, Akşehir ve Ereğlide düzenlenen eğitimlerle başladı.
     Siyaset Akademisi 8. Dönem Eğitimleri başladı. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Birim Başkanlığı tarafından organize edilen ve İl Teşkilatı tarafından koordine edilen eğitimler, bu dönem Akşehir ve Ereğlide yapılıyor.
     AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs ve Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğulun selamlama konuşmalarının ardından Siyaset Akademisi kursiyerleri için ilk zil çaldı.
     İlk dersi AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay verdi. Siyasal Kimlik konulu dersinde Yasin Aktay, Cumhuriyetin ilk yıllarından bu güne Türkiyenin siyasal sürecini örnekler vererek kursiyerlerle paylaştı.
     Akşehirdeki programa, AK Parti Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Erkuş, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs ile kursiyerler; Ereğlideki programa ise AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr Cem Zorlunun yanı sıra AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli ve Karapınar ilçe yönetimleri ve kursiyerler katıldı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Siyaset Akademisi Eğitimleri Ereğli ve Akşehirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER