Sivassporda transfer çalışmaları

Sivassporda transfer çalışmaları -Teknik direktör Çalımbay: Kujovic ve Bienvenu ile görüşmelerimiz devam ediyor


SİVAS (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçeden Henri Bienvenu ve Kayserispordan Emir Kujovic ile transfer görüşmelerinin devam ettiğini bildirdi.
     Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde çalışmalarının istedikleri gibi gitmediğini belirtti. Takıma en az 5-6 takviye yapmak istediklerini ancak bugüne kadar sadece Ankaragücüden Ümit Kurt ile Samsunspordan Hakan Arslanı transfer edebildiklerini söyleyen Çalımbay, Kupa maçlarına kadar transferi bitirmek istiyorduk. Ancak bunu başaramadık. Görüşmelerimizde hep aksilik çıktı. Maddi veya diğer açılardan sorunlar yaşandı dedi.
     Fenerbahçeden Henri Bienvenu ve Kayserispordan Emir Kujovic ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü aktaran Çalımbay, lig başlamadan transferi bitirmek istediklerini ve en az 3 oyuncu daha almayı düşündüklerini kaydetti.
     Öte yandan Sivassporun 10 günlük Antalya kampı, bugün sona erdi. Kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda pazar günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 14.00te kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER