Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğludan

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğludan MÜSİAD Şube Başkanı Coşkuna ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkunu ziyaret etti.
     MÜSİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hastaoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyenin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan MÜSİADın çalışmalarını takip ettiklerini belirtti.
     MÜSİADın çalışmalarını desteklediklerini aktaran Hastaoğlu, şunları kaydetti:
     Şehrimiz açısından baktığımız zaman gerek MÜSİAD olsun gerekse diğer sivil toplum örgütleri olsun hep birlikte hareket etmeli, Sivastaki istihdam alanlarının artması ve göçün önlenerek nüfusun azalmasının önüne geçmek için mücadele etmeliyiz. Bunun için de iş birliği şarttır. Şehrimizin gündemiyle ve geleceğiyle alakalı ne olursa olsun hep birlikte düşünmeli ve şehrimiz için en faydalı ortak kararlar alarak birbirimizi desteklemeli, böylece Sivasın gelişmesine katkıda bulunmalıyız.
     Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, Bundan önceki dönemde de olduğu gibi bu dönemde de Sivasa hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu çalışmaları yaparken de işbirliği içerisinde olmamız şehrimizin geleceği için şarttır, bundan dolayı her türlü işbirliğine ve fikir alışverişlerine hazırız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğludan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER