Sivas Emniyet Müdürü Kızılay, muhtarlarla bir

Sivas Emniyet Müdürü Kızılay, muhtarlarla bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, muhtarlarla tanışma toplantısında bir araya geldi.
     Emniyet Müdürlüğü Muzaffer Çetin Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kızılay, muhtarların toplantıya katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Muhtarların, halkın sıkıntılarını kendilerine iletmek için açılan bir kapı olduğunu vurgulayan Kızılay, Sizler, emniyet hizmetleriyle ilgili yapacağımız bütün çalışmalarda bizler için çok önemlisiniz. Bizim halka açılan en büyük yardımcılarımızsınız. Sizler, halkımızın sıkıntılarını, dertlerini iletmek için açılan kapılarımızsınız dedi.
     Muhtarların yerinin kendileri için farklı olduğunu aktaran Kızılay, Onun için hepinizden hiç çekinmeden bizlere gelmenizi istiyorum. Gerek mahallelerdeki sıkıntılarla ilgili gerekse de asayişin sağlanmasında başarılı olmamızla ilgili zaman zaman projelerimiz, düşüncelerimiz, hayata geçirmek istediğimiz isteklerimiz olacak diye konuştu.
     Kızılay, muhtarlarla dayanışma ve birlikte hareket etme arzusu içerisinde olduklarını belirtti.
     Toplantıda muhtarlar adına konuşan Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, muhtarların taleplerini iletti. Koç, MOBESE kameraları ile yollardaki trafik işaretlerinin ve hız kesici kasislerin çoğaltılmasını istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas Emniyet Müdürü Kızılay, muhtarlarla bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER