Sivas Dört Eylül Belediyesporda liderlik sevinci

Sivas Dört Eylül Belediyesporda liderlik sevinci -Kulüp başkanı Polat: Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz -15-20 kişilik bir grup, otobüsümüze taş atarak sevincimize gölge düşürmeye çalıştı


SİVAS (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Sivas Dört Eylül Belediyesporda, liderlik sevinci yaşanıyor.
     Kulüp başkanı Ahmet Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dardanelsporu dün deplasmanda 3-1 yenerek 7. hafta sonunda 15 puanla liderlik koltuğuna oturduklarını söyledi.
     Dardanelsporun güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Polat, deplasmanda aldıkları galibiyet sonrası liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.
     Maçın ardından polis eskortu eşliğinde otele giden takım otobüsüne, köprü altına gizlenen 15-20 kişilik bir grubun taşlı saldırıda bulunduğunu belirten Polat, Bunu Çanakkale ile, Çanakkaleliler ile özdeşleştirmemek lazım. Bunlar, Türkiyenin hemen hemen her yerinde gördüğümüz çirkin olaylar dedi.
     Otobüsün camının çift kat olduğunu, dış katmanın kırıldığını anlatan Polat, saldırıyla ilgili polis ekiplerinin gerekli çalışmaları yaptığını belirterek, Sevincimize gölge düşürmeye çalıştılar ama önemli değil. Üzüldük tabi ama olmasa iyiydi ifadelerini kullandı.
     Çanakkale Vali Yardımcısı Cemal Yıldızerin kendileriyle kentten ayrılana kadar yakından ilgilendiğini anlatan Polat, Yıldızere teşekkür etti.
    
     -Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz-
    
     Hedeflerini ikinci lig olarak açıkladıklarını ve sezon başında transferleri de ona göre yaptıklarını ifade eden Polat, sakat ve cezalı oyuncuların kadroya dahil olmasıyla takımın daha iyi hale geleceğini söyledi.
     Ligde yaptıkları 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde ettiklerini anımsatan Polat, sezon sonuna kadar namağlup unvanlarını korumak istediklerini belirtti.
     Polat, Önemli olan bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak bu konumumuzu devam ettirmek. Lig uzun bir maraton, mutlaka yenileceğimiz maçlar da olacak, inişler, çıkışlar da olacak ama sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz, şampiyon olmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Sivas Dört Eylül Belediyesporda liderlik sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER