Şırnaklı öğrencilerden Bursa Valisi Harputa ziyaret

Şırnaklı öğrencilerden Bursa Valisi Harputa ziyaret


BURSA (A.A) - Işıklar Askeri Hava Lisesinin davetlisi olarak Bursaya gelen Cizre Ahmedi Hani İlköğretim Okulu Öğrencileri, Vali Şahabettin Harputu ziyaret etti.
     Şırnaklı öğrencileri, Heykeldeki tarihi valilik binasında kabul eden Vali Harput, konuk öğrencilerle sohbet etti, ikramda bulundu.
     Vali Harput, burada yaptığı konuşmada, Cizredeki ilköğretim okulunun adının çok önemli olduğunu dikkati çekerek, Ahmedi Haninin büyük bir alim ve bilge kişi olduğunu belirtti.
     Öğrencilere ona layık olmaları konusunda öğütler veren Harput, "Büyük bir insanın adını taşıyan okulda okuyorsunuz. Dolayısıyla sizler de o büyük insana layık olacak şekilde çok çalışıp birlik ve beraberlik halinde, ülkemize ve bütün insanlığa faydalı olmalısınız. Ben sizi burada gördüğüm için son derece mutluyum" dedi.
     Harput, görevi gereği Hakkaride 3 yıl kaldığını, bu nedenle Şırnakı, Cizreyi bildiğini hatırlatarak, "Şunu hiç unutmayın; hayatta hep almak için değil, vermek için mücadele edin. Dünyada bütün savaşlar, kavgalar sen alacaksın, ben alacağım yüzünden çıkıyor. Vermek için güçlü olmak lazım, güçlü olmak için de çok çalışmak lazım O yüzden herkesi seveceğiz ve herkesle güzellikleri paylaşacağız" diye konuştu.
     Vali Harput, daha sonra konuk öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Şırnaklı öğrencilerden Bursa Valisi Harputa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER