Sinop Havaalanı yolu genişletme çalışmaları tamamlandı

Sinop Havaalanı yolu genişletme çalışmaları tamamlandı -AK Parti İl Başkanı Tokmak: -Her şey vatandaşlarımızın daha rahat, daha güvenli seyahat edebilmesi için


SİNOP (A.A) - Sinopta altı ay önce yapımına başlanan havaalanı yolu genişletme çalışmaları tamamlandı.
     AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, yaptığı açıklamada, Karayolları tarafından yapılan ve uzunluğu 3 kilometreyi bulan asfalt yolun yaklaşık 7 milyon liraya mal olduğunu belirtti.
     Sinop Havaalanına ulaşımı sağlayan güzergahta yol genişletme çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Tokmak, şunları kaydetti:
     Standartları yükseltilerek yapılan Sinop Havaalanı asfalt yol yapımının kısa sürede tamamlanarak araç trafiğine açılması sevindirici. Yıllardır kullanılan mevcut havaalanı yolunun standardı çok düşüktü. Son yıllarda Sinop Havaalanı uçuşlarında yolcu kapasitesinin giderek artması ve havaalanına gelen yolcu araçlarının trafik sıkışıklığı yaşaması bu yolun yapımını gerekli kılmıştır. Bu nedenle 2011 yılında Havaalanı yolu Karayollarına devredilerek projesi hazırlanmış ve aynı yıl ihalesi yapılarak 6 ay gibi kısa sürede yol tamamlanarak araç trafiğine açılmıştır. Her şey vatandaşlarımızın daha rahat,daha güvenli seyahat edebilmesi için.
     Öte yandan Tokmak, Sinop Havaalanında planlanan ve kısa süre sonra başlatılacak pist uzatma ve genişletme çalışmaları ile Sinopun uluslararası uçuşlara da açık bir hava limanına kavuşacağını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sinop Havaalanı yolu genişletme çalışmaları tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER