Sinema oyuncusu Hünal, Sonsuz Şükran Köyünde

Sinema oyuncusu Hünal, Sonsuz Şükran Köyünde


KONYA (A.A) - Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Cemal Hünal, sanatçılara ait kerpiç evlerin bulunduğu Sonsuz Şükran Köyüne hayran kaldığını belirtti.
     Köyün olağanüstü güzel olduğunu ifade eden Hünal, şunları kaydetti:
     Evlerin iç ve dış yerleşimi, mimarisi, kiriş, köşe ve kapılarına kadar o kadar güzel düşünülmüş ki, her şey insanlar bile olmadan kendi kendine yaşıyor. Burada evlerin kendilerine ait bir hayatları var. Ve bu gördüğünüz doku ve içerisinde olmak bile inanılmaz huzur verici bir şey. Param olursa buradan bir ev alırım. Buradaki projelerde ne yapılacaksa hepsinde yer almak isterim. İster resim ve heykel yapmak olsun, isterse gömlek dokumak veya sinema filmi yapmak olsun burası oldukça ilham verici bir yer.
     Çavuş Belde Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ise beldede kurulan sanatçıların köyünde topluma mal olmuş, ünlü bir sinema ve dizi oyuncusunu görmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.
     Cemal Hünal ile farklı projeler içinde olacaklarını belirten Çiğdem, Cemal Hünal ile beraber önümüzdeki dönemde, sinemaya emek vermiş ve dizilerde çalışan birçok insanı bu yıl da burada ağırlayacağımızı umut ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Sinema oyuncusu Hünal, Sonsuz Şükran Köyünde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER