Simavda Memnuniyet Anketi

Simavda Memnuniyet Anketi -855 kişiyi kapsayan anket çalışması, üniversite öğrencileri tarafından yürütülüyor


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Valiliği ile Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğünün hazırladığı Memnuniyet Anketi, Simav ilçesinde üniversite öğrencileri tarafından başlatıldı.
     DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, AA muhabirine, ilçe merkezinde 7 görevlinin 30ar kişiye, nüfusu en fazla belde olan Çitgölde 3 ve diğer beldelerde ikişer görevlinin 15er kişiye 30 soruluk anketleri uygulamaya başladığını söyledi.
     Ankette 855 kişiye ulaşılmasının hedeflendiğini ve anketörlerin üniversite öğrencilerinden oluştuğunu belirten Doç. Dr. Güntürkün, ilçe ve belde belediye başkanlıklarının anket çalışmasında yardımcı olduğunu bildirdi.
     Doç. Dr. Güntürkün, anketin 10.00-15.00 arasında gerçekleştirildiğini dile getirerek, öğrencilerine başarılar diledi.
     Meslek Yüksekokulunda hazır bulunan belediye görevlilerinin, araçlarla anketörleri beldelere taşıyarak anketin başlatılmasını sağladığını dile getiren Doç. Dr. Güntürkün, şöyle konuştu:
     Kahvehanelerde, iş yerlerinde, sokaklarda, hatta evlerde vatandaşlarla bire bir görüşerek ankette yer alan soruların cevabını formlara dolduran anketörlerimiz, saat 15.00te belediye görevlilerince bulundukları yerlerden alınarak okula getirilecek. İl genelinde başlatılan anketle vatandaşların, kamu hizmetlerden memnuniyet düzeyinin belirlenmesi amaçlanıyor. Ankete katılan kişilere, adı ve soyadı hariç diğer kişisel bilgilerle Valilik başta olmak üzere Kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarından alınan hizmetlerden memnun olup olmadıkları soruluyor.
     Doç. Dr. Güntürkün, değerlendirme sonrası anket sonuçlarının Valilik tarafından kamuoyuyla paylaşılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavda Memnuniyet Anketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER