Silifke TSOdan öğrencilere katkı

Silifke TSOdan öğrencilere katkı


MERSİN (A.A) - Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle yaklaşık 800 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yaptı.
     Silifke TSO Başkanı Ali Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapmaya devam ettiklerini belirtti.
     Türk işadamının en büyük çatı örgütü olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğin teminatı olan gençlere ve çocuklara her konuda yardımcı olmayı kendilerine bir görev bildiklerini ifade eden Doğan, şunları kaydetti:
     Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerin gerçek ihtiyacına cevap vermeye çalıştık. Okul ziyaretlerimizde okul müdürlerimizle görüşerek, sorunları yerinde görmek istedik. Oda yönetimi olarak öğrencilerimizin olduğu kadar, okullarımızın da eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm öğrencilerimizin ve eğitim camiasında fedakarca görev yapan öğretmenlerimizin yeni öğretim yılını kutluyorum.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Silifke TSOdan öğrencilere katkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER