Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu:

Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: Kırıkhanspor maçında galip gelmek zorundayız


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Siirtsporun Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, Kırıkhanspor maçında galip gelmek zorunda olduklarını söyledi.
     Babaoğlu, yaptığı açıklamada, takımın oturmaya başladığını, bu nedenle puan kaybına son vermek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Maç kendi sahamızda oynanacak. Bu maçta üç puandan başka bir sonuç düşünemiyorum. Rakibimiz Kırıkhanspor geçen hafta kan değişikliğine gitti ve teknik direktörlüğe eski Beşiktaşlı futbolculardan Ali Ereni getirdi. Bu heyecanla Gölcüksporu yenerek üç puan aldılar, bunu sürdürmek isteyecekleridir. Ancak biz de bu maça iyi hazırlandık ve artık puan kaybına son vermek istiyoruz. Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen üç puanı kaybetmiştik. Bu maça iyi hazırlandık. Kırıkhanspor maçında galip gelmek zorundayız.
     Babaoğlu, takımda sakatlığı bulunan futbolcu olmadığını, ancak geçen hafta gördüğü iki sarı kart nedeniyle oyun dışı kalan Serkanın hafta sonu oynanacak maçta takımda yer alamayacağını belirtti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER