SGK Suluova İlçe Müdürü Köse, görevine

SGK Suluova İlçe Müdürü Köse, görevine başladı


AMASYA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Suluova Merkez Müdürlüğü görevine getirilen Ali Köse, görevine başladı.
     Köse, yaptığı açıklamada, yeni gelişmeleri takip ederek otomasyon sistemiyle hizmet vermeye çalıştıklarını, ancak bina ihtiyaçları olduğunu ifade etti.
     SGKnın Suluovada 2009 yılında hizmetlerine başladığını hatırlatan Köze, SGK İlçe Müdürlüğümüzün vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet edebilmesi için geniş ve modern bir binaya ihtiyacı var. Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığımız Türkiye genelinde merkez müdürlüklerin hizmet binalarını konsept tipi hizmet binaları şeklinde yapmaya başladı. Bize arsa tahsisi yapıldığında en kısa sürede konsept tipi binamızı faaliyete geçirerek daha etkin hizmetlerde bulunmayı arzu ediyoruz. Şu anda yeni bina yeri arayışlarımız devam ediyor dedi.
     SGK İlçe Merkez Müdürlüğünün açılmasının vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağladığını söyleyen Köse, Müdürlüğümüz ilçede faaliyete geçtikten sonraki 3 yıl içinde vatandaşlarımızın yüzde 70i bizden hizmet almaya başladı. Yüzde 30u da il merkezine gidiyor. Her geçen süre hizmet oranımız daha da yükselecektir dedi.
     Köse, şöyle devam etti:
     Müdürlüğümüz halen yeni iş yerlerinin tescil işlemleri, sigortalı çalıştıran iş yerleri dosyaları, iş kazası, hastalık, analık yardımları ve meslek hastalıları gibi sigorta kollarına ilişkin sağlık ödemeleri, sigortalı, emekli, Bağ-Kurlu ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerin sağlık aktivasyon işlemleri ve genel sağlık sigortası gibi hizmetleri vermektedir. Hedefimizde Bağ-Kur dosyalarının İlçe müdürlüğümüze getirilerek buradan işlemlerinin yapılması var.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber SGK Suluova İlçe Müdürü Köse, görevine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER