SGK il müdürlerinden Darendeye ziyaret

SGK il müdürlerinden Darendeye ziyaret


MALATYA (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İstanbul, Konya ve Malatya il müdürleri, tarihi ve turistik mekanlarıyla ünlü Darende ilçesini gezdi.
     SGK İstanbul İl Müdürü Ramazan Yıldız, Konya İl Müdürü Cem Dinç ve Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Darendedeki tarihi, doğal ve kültürel mekanları gezerek, bazı ziyaretlerde bulundu.
     Çalışma ziyareti dolayısıyla Malatyada bulunan ve Darendeyi gezen konuklara, Kaymakam Mehmet Aktaş da eşlik etti. Konuklar, Somuncu Baba Külliyesi, Günpınar Şelalesi, Darende Tanıtım Merkezi, Tohma Kanyonu ve Kudret Havuzunu gezdi.
     SGK İstanbul İl Müdürü Yıldız, Darendenin görülmesi gereken önemli bir turizm merkezi olduğunu belirterek, Burayı tanımak için mutlaka gezmek, görmek lazım. Müthiş çalışmalar yapılmış. İnsanların doğal, tarihi, manevi ve kültürel bir ortamda vakitlerini en güzel biçimde değerlendirmesi için birçok imkan sunulmuş. Böylesine güzel hizmetleri bir vakfın üstlenmesi ise hepsine ayrı bir değer katıyor diye konuştu.
     SGK Konya İl Müdürü Dinç ise çalışma temposunun arasında güzel bir mola verdiklerini belirterek, Darendeyi tanımaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
     SGK Malatya İl Müdürü Yılmaz da Darendenin Malatyanın gözde yerlerden biri olduğunu dile getirerek, Misafirlerimize buraları tanıtmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz dedi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber SGK il müdürlerinden Darendeye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER