Seyran Mahallesindeki çalışmalar

Seyran Mahallesindeki çalışmalar -Malatya Belediye Başkanı Çakır, 19 Mayıs Caddesinde incelemelerde bulundu


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Seyran Mahallesindeki 19 Mayıs Caddesinde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarını inceledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Ahmet Ceyhan ve Selim Pilten ile Seyran Mahallesi 19 Mayıs Caddesini gezdi.
     Çakır, Yeşiltepe bölgesinde yaptıkları çalışmaların önemli bölümlerinden birini de 19 Mayıs Caddesinde gerçekleştirdiklerini kaydetti. Caddenin Yeşiltepe bölgesinde önemli bir ana arter haline geldiğini ifade eden Çakır, yağmur suyu drenaj hattıyla içme suyu ve kanalizasyon şebekesini yenilediklerini söyledi.
     Kompozit taşla kaplama suretiyle toplamda 15 bin metrekarelik kaldırım düzenleme çalışması yaptıklarını kaydeden Çakır, asfalt serimi çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Çakır, Yaklaşık 1 hafta devam edecek işlerimiz var. Yeşiltepenin daha güzel, canlı ve modern bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir caddeyi yeniledik. Bazı yerlerde genişletme, bazı yerlerde de kamulaştırma yapılması sonucu perde duvarlar da çekilerek, buradaki çalışmaları tamamen bitirmiş olduk. Şu an 100. Yıl 2. caddemizde altyapı çalışmaları devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra bu bölgedeki çalışmalarımızın büyük bir kısmını bitirmiş olacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Seyran Mahallesindeki çalışmalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER