Servis minibüs, kooperatif ve şirket üyeleri

Servis minibüs, kooperatif ve şirket üyeleri yemekte buluştu


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde faaliyet gösteren servis minibüs, kooperatif ve şirketlerin üyeleri düzenlenen yemekte bir araya geldi.
     Silifke Minibüsçüler Odası, S.S. 150 Nolu Öğrenci Koop, S.S. 149 Nolu Öğrenci Koop, Pekşen Turizm Ltd. Şti. Özsıla Ltd. Şti., Sıla Tur. Ltd. Şti. ve Uğurlar Tur. Ltd. Ştinin düzenlediği yemek Silifke Belediye Düğün Salonunda yapıldı.
     Silifke Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Kaya, minibüs esnafı adına yaptığı konuşmada, hem servis yöneticileri hem de çalışan personel arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla bu yemeği düzenlediklerini kaydetti.
     Zor şartlar altında meşakatli bir iş yaptıklarını ifade eden Kaya, Ama inanıyorum ki bu birlik ve beraberliğimizle bu sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz ve inşallah daha güzel günler göreceğiz. Bu bağlamda bu mekanda bizleri bir araya getiren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
     Yemeğe servis minibüs, kooperatif ve şirket üyelerinin yanı sıra Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Mersin Esnaf Odası Birliği Başkanı Talat Dinçer, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, siyasi parti başkan ve yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Servis minibüs, kooperatif ve şirket üyeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER