Şemdinlideki patlama

Şemdinlideki patlama -Yüksekova Kaymakamı Tikdağ, patlamada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti


HAKKARİ (A.A) - Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Şemdinlideki patlamada yaralanan ve Yüksekova Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.
     Şemdinlide devriye görevi yapan polis aracına yönelik düzenlenen ve bir kişinin yaşamını yitirdiği, 26 kişinin yaralandığı saldırı sonrası Yüksekova Devlet Hastanesine sevk edilen 7 kişinin tedavisi sürüyor.
     Hastanede yaralıları ziyaret eden Yüksekova Kaymakamı Tikdağ ile İlçe Emniyet Müdürü Enver Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Yiğit ve İlçe Müftüsü Haşim Keskin, başhekim Hasan Üçerden yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
     Daha sonra Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi devam eden yaralılardan İbrahim Demirin ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Tikdağ, Demirin üst düzey bir sağlık kurumuna sevk edilmesi için gerekli çalışmalara başlandığını söyledi.
     Daha sonra diğer yaralıları da ziyaret eden Tikdağa, patlama anı yaşadıklarını anlatan İlhan Demir, Patlama olduğu sırada halı sahada maç yapmak için arkadaşlarımı bekliyordum. Arkadaşlarım geldiği sırada büyük bir patlama sesi duyuldu. Ne olduğunu anlayamadık. İlk olarak çatışma çıktı sandık ve saklanmak için kaçmaya çalıştık dedi.
     Kaymakam Tikdağ ise vatandaşların kendi işleri başındayken böyle bir saldırıya maruz kaldıklarını bildirerek, Bela gelip bir şekilde buluyor. İnşallah hep beraber bu belayı hal edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mesut Varol / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Şemdinlideki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER