Selçukluda 160 bin konutu kapsayan bilinçlendirme

Selçukluda 160 bin konutu kapsayan bilinçlendirme projesi


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediyesi, ilçe genelindeki 160 bin konutta ikamet eden vatandaşları çevre bilinci, geri dönüşüm ve atıkların tekrar kazanımı konularında bilgilendirecek.
     Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yürütülecek bu bilinçlendirme projesinde üniversitelerin çevre mühendisliği bölümü öğrencileri aktif yer alacak. Çalışmalar kapsamında projede yer alacak ekiplerin, Selçuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çevre mühendisleri tarafından eğitildiği bildirildi.
     Proje hakkında bilgi veren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, doğal kaynakların insanlık eliyle gün gün azaldığını, tüketim kültürü ile birlikte ortaya çıkan atıkların insanların geleceği adına ciddi tehdit oluşturduğunu söyledi.
     Vatandaşın bu konuda bilinçlendirilmesi amacıyla ilçede 160 bin konuta yönelik büyük bir bilinçlendirme projesi başlatacaklarını dile getiren Altay, Biliyoruz ki bu sorunların tek çözümü bilinç kültürünün kazanılmasıdır. Gelecek nesillerin de faydalanabileceği daha temiz bir Selçuklu için tüm ilçe halkımızı Selçuklunun doğal yapısının korunması noktasında katkı sağlamaya davet ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Selçukluda 160 bin konutu kapsayan bilinçlendirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER