Sel, başarılı güreşçiyi altınla ödüllendirdi

Sel, başarılı güreşçiyi altınla ödüllendirdi


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Sivasta düzenlenen güreş müsabakalarında kilosunda il birincisi olan sporcuya altın hediye etti.
     Sel, Suşehri Belediyesi Spor Okulunda güreş eğitimi alan sporcuları ziyaret etti. Takımın, Suşehri Spor Salonundaki antrenmanını izleyen Sel, Sivastaki müsabakalarda serbest ve grekoromen stilde kilosunda birinci olan Emrullah Çandırı (13) altınla ödüllendirdi.
     Belediye bünyesinde açtıkları spor okulunda voleybol, basketbol ve güreş kurslarının çok iyi şekilde devam ettiğini belirten Sel, "Satranç eğitimlerimizin süresi tamamlanmış olup, öğrencilerimiz güzel şekilde satranç oynamasını öğrendi" dedi.
     Güreşçi Emrullah Çandırın 11-13 yaş grubunda 35 kiloda serbest ve grekoromen güreş stillerinde il birincisi olduğunu ifade eden Sel, "Bu, bizleri mutlu etmiştir. Bu konuda öğrencilerimizi yetiştiren Hakan Dalan ve Yunus Emre Abatay öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Spor okulunda yeni bölümler açılacağını belirten Sel, oryantiring (yön bulma) ile ilgili çalışmalara başladıklarını, en kısa sürede başvuruları alacaklarını söyledi.
     Sel, spor okuluna 160 öğrencinin katıldığını ifade etti.
     Ödül törenin ardından Çandır, kısa bir gösteri sundu.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sel, başarılı güreşçiyi altınla ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER