Şehitkamil Belediyesi, Bi Dünya Yeşil Alan

Şehitkamil Belediyesi, Bi Dünya Yeşil Alan sloganıyla 6. ormanını kuruyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Bi Dünya Yeşil Alan sloganıyla 6. ormanını kuruyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar kurulan 5 ormanda 27 bin 610 adet fidan toprakla buluştu. Belediye, 6ncı ormanını da Günbulur köyü ağaçlandırma alanına kuracak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ormanlık alanların insanların yaşamı açısından büyük önem arz ettiğini belirtti.
     Oksijen kaynağımız ormanlarımızı genişletmek ve hatta yaygınlaştırmak amacıyla çeşitli bölgelerde orman alanları oluşturduk bilgisini aktaran Fadıloğlu, gençleri ve çocukları bu konuda bilinçlendirmek için birlikte fidan diktiklerini vurguladı.
     Fadıloğlu, ağaçlandırma çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi:
     Bugüne kadar orman alanımızın birinci etabında bulunan alana 8 bin fidan, 2nci etapta bulunan alana 7 bin fidan, 3üncü etabındaki alana 4 bin 930 fidan, 4üncü etaptaki alana 3 bin 680 fidan, 5inci etaptaki alana ise 4 bin adet fidan diktik. Bundan sonrada fidanlarımızı toprakla buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi ağaç dikmeye bekliyoruz.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesi, Bi Dünya Yeşil Alan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER