Şehitkamil Belediyesinden öğrencilere kitap desteği

Şehitkamil Belediyesinden öğrencilere kitap desteği


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, 19 etüt eğitim merkezinde eğitim gören yaklaşık 6 bin 370 ilköğretim öğrencisine, ücretsiz eğitim seti kitabı dağıttı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe, Başak Konakları, Zeytinli Sosyal Tesislerinde bulunan etüt eğitim merkezlerinde düzenlenen sembolik kitap dağıtım törenine katıldı.
     Fadıloğlu, törende, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, onlardan derslerine çalışmaları yönünde söz aldı.
     Öğretmenlerin, öğrencilerin eğitimi için emek verdiğini vurgulayan Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Bu aldığımız kitaplar sizlerin imkanlarıyla alınan şeyler, annelerinizin, babalarınızın vermiş olduğu vergilerle biz aracı olarak intikal ettiriyoruz. Sizler de bizim geleceğimizin teminatısınız. Sizlerin şu anda yapacağı tek bir iş var, o da ders çalışmaktır. Toplumun değer yargılarına uyan gerçek manada her konuda yetişmiş insan olmanızdır.
     Fadıloğlu, yeni uygulanmaya başlanan 4+4+4 sistemiyle ilgili olarak öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini belirterek, etüt merkezlerinin önemine dikkati çekti.
     6. 7. ve 8. sınıflarda SBSye yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade eden Fadıloğlu, Bizim çocuklardan istediğimiz her türlü imkanları seferber etmiş annelerinin, babalarının ve hocalarının kıymetini bilmeleridir isteğini aktardı.
     Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler ile İngilizce derslerinin konu anlatımlı ve soru bankası kitaplarını içeren toplam 10 kitabın ücretsiz olarak dağıtıldığı törende, öğrenciler Başkan Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     Muhabir: Gaziantep / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesinden öğrencilere kitap desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER