Şehitkamilde yaz spor okullarına ilgi

Şehitkamilde yaz spor okullarına ilgi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü iş birliğiyle geleneksel olarak düzenlenen ve 7 branşta devam eden yaz spor okulu kayıtlarına büyük ilgi olduğu bildirildi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, birinci dönem kayıt kabul işlemlerinin 10 Haziran 2012 tarihinde tamamlanmasına rağmen halktan gelen yoğun ilgi üzerine 26 Haziran 2012 tarihine kadar uzatılan yaz spor okullarında bin 300ün üzerinde sporcunun farklı branşlarda eğitim aldığı belirtildi.
     2011-2012 sezonunda basketbol branşında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyespor Kulübünün, yaz spor okulunda da geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ettiği kaydedilen açıklamada, 6-17 yaş arasında 400ün üzerinde sporcunun eğitim aldığı yaz basketbol spor okulunda potanın perileri ve dev adamları gün boyu basketbolla iç içe olmanın keyfini yaşıyor denildi.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
     Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde basketbola gönül veren yüzlerce sporcuyu ağırlamanın doyumsuz keyfini yaşıyoruz. Kayıtlarda yaşanan büyük ilgi bizleri fazlası ile memnun etti. Son dönemde temsilcilerimizin basketbol branşında elde etmiş olduğu başarılı sonuçlar çocuklarımızın basketbola olan ilgilerini ve sevgilerini artırdı. 7 branşta ve 4 ayrı tesiste devam eden spor okulları ağımız her geçen gün genişliyor. Temmuz ayı içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz Alleben Yüzme Havuzunun faaliyete geçmesiyle birlikte yüzücü adaylarımız da modern bir tesiste nitelikli bir eğitim almaya başlayacaklar.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şehitkamilde yaz spor okullarına ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER