Seben Belediye Başkanı Özbağ:

Seben Belediye Başkanı Özbağ: Panayıra Bolu meyve ve ilçelerin yanı sıra Ankara, Sakarya, Düzce, Karabük, Kastamonu gibi bir çok ilden de gelenler oluyor


BOLU (A.A) - Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Panayıra Bolu meyve ve ilçelerin yanı sıra Ankara, Sakarya, Düzce, Karabük, Kastamonu gibi bir çok ilden de gelenler oluyor dedi.
     Özbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezi ve pazar yerinde kurulan panayıra ilginin yoğun olduğunu ifade ederek, panayırın, yaklaşık 100 yıldır ilçe halkının ve civar ilçelerde yaşayanların kış mevsimi öncesi ürünlerini sergileyerek, sattıkları ve kış hazırlıklarını yaptıkları bir etkinlik olduğunu söyledi.
     Düzenlenen panayır sayesinde ilçeninde tanıtımını yaptıklarını ifade eden Özbağ, Panayıra Bolu meyve ve ilçelerin yanı sıra Ankara, Sakarya, Düzce, Karabük, Kastamonu gibi bir çok ilden de gelenler oluyor. Panayıra gelenler hazırlanan ürünlerin yanı sıra düzenlenen etkinliklerle de Sebenin kültürel özelliklerini öğreniyor. Bizde bu tür etkinlikler sayesinde ilçenin tanıtımı yapıyoruz dedi.
     Özbağ, panayırın 24 Ekim 2012 tarihinde kapanış töreniyle sona ereceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Seben Belediye Başkanı Özbağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER