Saruhanlının düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü

Saruhanlının düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü -CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı 90. kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sundu


MANİSA (A.A) - Saruhanlının düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü nedeniyle CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı üyeleri Atatürk Anıtına çelenk sundu.
     Parti binasından tören alanına kadar yürüyen partililer adına CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Sakine Öz ve CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.
     Grup, daha sonra saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.
     CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, tören alınanda yaptığı konuşmada, Saruhanlıda büyük bir coşkuyu birlikte yaşamayı ümit ederken büyük bir utancı, büyük bir eksikliği yaşadıkları görüşünü dile getirdi.
     Manisanın 16 ilçesinden 12sinde kurtuluş gününün kutlandığını dile getiren Özel, Bir genelge bahane edilerek sadece bir salonda salon toplantısı yapılarak bugün geçiştirilmeye çalışıldı. İlçenin yöneticilerini, tüm kamuoyuna şikayet ediyor ve kendilerini kınıyorum. Bu genelgeyi yayınlayanların yüzüne tükürüyorum, bu genelgenin içine tükürüyorum dedi.
     İlçe Başkanı Muharrem Ekici ise şunları kaydetti:
     Birçok ilçede kutlama yapıldı. Diğer ilçelerde bu kurtuluş günlerinin kutlandığını biliyoruz, Saruhanlıda neden kutlanmadığının cevabını bekliyoruz. Eskiden coşkulu kutlamalar yapılırdı. Bu durumu şiddetle kınıyoruz. Onların kutlayamadığı 90. yılımızı biz milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve Saruhanlı halkıyla beraber kutluyoruz, kutlamaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Saruhanlının düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER