Saruhanlıda yol yapım çalışmaları

Saruhanlıda yol yapım çalışmaları


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, bu yıl İl Özel İdaresi ve Köydes programları kapsamında ilçe genelinde yaklaşık 25 kilometre yolda ikinci kat asfalt çalışması yapılacağını bildirdi.
     Kaymakam Otcu, Manisa İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Adiloba, Sarıçam, Çaltepe, Sarısığırlı, Hatıplar, Aydınlar ve Şatırlar Köyü yollarında incelemelerde bulundu.
     Köy yollarındaki incelemelerinin ardından köylü vatandaşlarla bir araya gelen Otcu, 2013 yılı Özel İdare ve KÖYDES Programları kapsamında Saruhanlıda 25 kilometre yolda 2. kat asfalt çalışması yapılmasının planlandığını belirtti.
     İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte programa alınacak köy yollarını tespit etmek üzere köy yollarında incelemelerde bulunduklarını dile getiren Otcu, incelemelerin hafta boyunca devam edeceğini belirtti.
     Kaymakam Otcu, ziyaret ve incelemeleri sırasında, Aydınlar köyü sınırlarındaki Çayderesinin üzerinde kurulu bulunan 54 yıllık tarihi köprüyü de inceledi. Otcu, doğal bir güzelliğe sahip olan köprüyü cep telefonuyla görüntüledi.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Saruhanlıda yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER