Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa


SİVAS (A.A) - Sivas Kızılay Kan Merkezi, Şarkışlada kan bağışı kampanyası düzenledi.
     Hükümet Konağı önünde bağış otobüsüyle kan toplayan Sivas Kızılay Kan Merkezine, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisler de kan bağışında bulunarak destek oldu.
     Sivas Kızılay Kan Merkezi doktoru Sedat Başara, kan bağışı kampanyalarının aralıksız devam ettiğini ve ilçeleri gezerek vatandaşların bağışlarını kabul ettiklerini söyledi.
     Kan bağışında bulunmanın önemine değinen Başara, Kan yapay olarak üretilmeyen ve kaynağı sadece insan olan bir sıvıdır. Yeni doğan hemofilili ve talasemili hastalarımızın, açık kalp ameliyatı geçirecek insanlarımızın, trafik kazalarında yaralanan vatandaşlarımızın sizlerin bağışlayacağı kana ihtiyaçları var. Onlara ancak sizler hayat verebilirsiniz. Çünkü kan hayattır diye konuştu.
    
     -24 Kasım Öğretmenler Günü-
    
     Şarkışla ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğlence programı düzenlendi.
     Öğretmenevinde düzenlenen eğlence programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Van depreminde şehit olan öğretmenlerin hayat hikayelerinin yer aldığı slayt gösterisi izlettirildi. Bu sırada salonda bulunanlardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra mesleğe yeni atanan 17 öğretmen yemin etti. Yeminin ardından Kaymakam Davut Gül, emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi verdi.
     Program, öğretmenlerin oluşturduğu müzik grubunun türküleriyle sona erdi.
     Programa, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER