Şanlıurfasporda yeni sezon hazırlıkları

Şanlıurfasporda yeni sezon hazırlıkları -Sarı-yeşilli ekip, 3. etap hazırlıklarına gece yaptığı antrenmanla başladı -Teknik Direktör Kılıç: Bu etabı, savaşarak ve yardımlaşarak atlatmaya çalışacağız (Fotoğraflı-Görüntü


ŞANLIURFA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 3. etap hazırlıklarına gece yaptığı antrenmanla başladı.
     Sarı-yeşilli ekip, GAP Arena Stadyumunda Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde ilk idmanına çıktı. Kas hareketleri ve düz koşuyla başlayan idman, pas çalışması ile sona erdi.
     Futbolcuların oldukça hırslı olduğu görülen idmanda, bir grup taraftar da takıma idman boyunca destek verdi.
     Teknik Direktör Kemal Kılıç, idmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, lig başlayana kadar kentte, 3. etap kamp hazırlıkları yapacaklarını belirtti.
     Takımda hala bazı eksikliklerin bulunduğunu ifade eden Kılıç, transfer tarihinin bitişine kadar kadroyu güçlendirmeye devam edeceklerini bildirdi.
     Kılıç, taraftardan sabır ve destek beklediklerini dile getirip, şunları kaydetti:
     Transfer ettiğimiz futbolcular ve bazı sakat oyuncularımız aramızda değil. Yabancı oyuncularımız ilk kez bugün takımla idmana çıktı. Zaten normal takımlar bile 4-5 haftada forma kavuşuyor. Bu etabı, savaşarak ve yardımlaşarak atlatmaya çalışacağız. Tüm Şanlıurfalılara keyifle izleyebilecekleri bir takım hazırlayacağız. Ancak çok az bir dönem, oyuncularımızla çalıştık biraz zamana ihtiyacımız var.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfasporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER