Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Hilvanda öğrenci yurdu temeli atıldı


ŞANLIURFA (A.A) - Hilvanda 100 öğrencinin kalacağı yurdun temeli atıldı.
     Kaymakam Uğur Sezer, Şair Nabi Öğrenci Yurtları bünyesinde ilçe merkezine yaptırılan yurdun açılışında yaptığı konuşmada, kırsal bölgedeki öğrencilerin eğitimine söz konusu yurdun ciddi destek sağlayacağına inandığını söyledi.
     Hilvana yatırım yapan hayırseverlere teşekkür eden Kaymakam Sezer, şunları kaydetti:
     Yapılacak benzer eğitim yuvalarının ilçemizde sayısının artmasını temenni ediyorum. Bizler gidiciyiz, sizler ise kalıcısınız. Her konuda size olan desteğimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim.
     Konuşmaların ardından yurdun temeli, Kaymakam Sezer, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürü Ersin Elibol, İlçe Müftüsü Mehmet Yaman ve davetlilerin katılımıyla atıldı.
    
     -Diş hekimleri Şanlıurfada buluştu
    
     Uluslararası Diş Hekimleri Derneği üyeleri, Şanlıurfada bir araya geldi.
     Derneğin Genel Sekreteri Serdar Ertuğrul, yaptığı açıklamada, 41 diş hekiminin katılımıyla düzenlenen gezide kentteki meslektaşlarıyla bir araya gelme fırsatı bulduklarını söyledi.
     Derneğin faaliyetlerini kentteki diş hekimlerine tanıtmak için Şanlıurfada bulunduklarını ifade eden Ertuğrul, bilimsel çalışmalara ve uluslararası kongre ve seminer gibi etkinlikleri konusunda işbirliği yapmak istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER