Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Karaköprüde vergi zammı yok


ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu yıl vergilere zam yapmadıklarını bildirdi.
     Çiftçi, yaptığı açıklamada, beldedeki alt ve üst yapı hizmetlerinin ciddi oranda ilerlediğini belirterek, bu yıl inşaat harçları, ilan, reklam, emlak ve su vergisine zam yapmadıklarını belirtti.
     Türkiyede en ucuz suyun kendi beldelerinde tüketildiğini savunan Çiftçi, Karaköprülü hemşehrilerimize 1,25 TL ile Türkiyenin en ucuz ve temiz suyunu içitiyoruz. Suda kar yapmayı düşünmediğimizden Karaköprülü vatandaşlarımız bu durumdan çok memnunlar ifadesini kullandı.
    
     -Yeniden Diriliş konferansı
    
     Şanlıurfa Ülkü Ocakları tarafından Yeniden Diriliş konferansı gerçekleştirildi.
     Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, DSİ Toplantı Salonunda gerçekleştirilen konferansta yaptığı konuşmada, derneğin temel düşünce ve anlayış sistemine ilişkin bilgi verdi.
     Son dönemde özellikle üniversitelerde bazı provokatif eylemlerin arttığına dikkat çeken Kılavuz, şunları kaydetti:
     Yüksek Öğretim Kurumunun (YÖK) müsamahasını fırsat bilen şahıslar, saldırgan tavırlarını hızlandırmıştır. Ayrıca bu olayların karşıt görüşlü gruplar ifadesiyle kamuoyuna yansıtılması da oldukça manidardır. Bu konuda devletin yetkili kademelerini göreve çağırıyoruz. Bölücü grupların üniversiteleri mesken tutmasını ve saldırgan tavırlarını engellemeliyiz.
     Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlunun da bir konuşma yaptığı konferans, sanatçı Ali Kınıkın söylediği türkülerle sona erdi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın - Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER