Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Siverek Lisesi mezunları 44 yıl sonra bir araya geldi


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Lisesi mezunları 44 yıl aradan sonra bir araya geldi.
     Siverek Lisesinden 1969 yılında mezun olan 35 kişi, düzenlenen organizasyonda bir otelde buluştu. Etkinliğe katılmak için yurt dışından ve farklı şehirlerden gelen kişilerinde bulunduğu grup, 44 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
     Organizasyonu sağlayan Celal Ayaydın, eski dostlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, arkadaşlıklarının pekiştirilmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
     Katılımcılar arasındaki bağın organizasyonun ardından daha da güçleneceğine inandığını belirten Ayaydın, şunları söyledi:
     "Bu organizasyonu gerçekleştirmekteki amacım, birbirimizden uzun zaman önce ayrılmış olsak da hala yüreklerimizin birbirimiz için attığını bilmemdir. Hep beraber o eski günleri yad etmek, birbirimize olan özlemimizi gidermek ve bir daha hiç kopmadan yan yana olmaktır. İnanıyorum ki uzun süredir bir birleriyle bağlantı kuramayan arkadaşlarım, bu geceden sonra daha güçlü bir iletişim içerisinde olacaklardır."
     Organizasyona katılan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da yıllar önce başlayan arkadaşlıkların devam etmesinin sevindirici olduğunu belirterek, organizasyonu gerçekleştirenleri tebrik etti.
    
     -Öğrenciler piknikte stres attı
    
     Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri, piknikte doyasıya eğledi.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, okul tarafından Karaköprü beldesinde düzenlenen piknikte, öğrenci, öğretmen ve idareciler eğlenceli vakit geçirdi. Piknik alanında öğrencileri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, öğrencilerle sohbet etti.
     Okul Müdürü Nihat Gürkan, birlikte yaşam kültürü, dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacıyla etkinliği yaptıklarını belirterek, "Bunu yaparken doğaya sahip çıkmayı ve korumayı da ihmal etmedik. Öğrencilerimizin yaklaşan sınav streslerini atmaları eğlenmeleri için bu organizasyonu yaptık" dedi.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER