Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -AK Parti İl Teşkilatının ziyaretleri


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve beraberindeki heyet, Tüm Emlakçılar, Kasaplar ve Demirciler Odasını ziyaret ederek oda başkanları ve üyeleriyle görüştü.
     Eğilmez, partisinin oda ziyaretlerine devam ettiğini belirterek, "Başkanlarımızla görüştük, Şanlıurfanın ve esnafımızın sorunlarına ilişkin bilgi alışverişinde bulunduk. AK Parti hükümetimizin çıkardığı Teşvik Yasası ve Şanlıurfanın büyükşehir olması dolayısıyla cazibe merkezi olan kentimize önemli ölçüde yatırımlar oluyor. Bu anlamda oda yöneticilerimizle faydalı görüşmelerimiz oldu" diye konuştu.
    
     -Bilim Fuarı açıldı
    
     Şanlıurfada, Bilim Fuarı açıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜBİTAK arasındaki protokol kapsamında, bilim kültürünün geliştirilmesi amacıyla Merkez Endüstri Meslek Lisesinde bilim fuarı açıldı.
     Fuarın açılışına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, fuarda 42 eserin sergilendiğini belirterek, şunları kaydetti:
     "Günümüzde araştırmalarda ve hayatın tüm alanlarında bilişim teknolojileri çok hızlı bir şekilde gelişmiştir. Dijital teknoloji ve bilişim teknolojileri hayatımızda önemli bir yer almaktadır. Siz değerli gençlerimizin geleceğe yönelik hedefleri olmalıdır. Hazırladığınız bu projelerle ve fuarlarla sizlerin bilimsel araştırma yöntemleri çerçevesinde, proje hazırlayabilme, stratejik planlar belirleyerek, hedefler belirleyerek, yenilikler yaparak yeni eserler ortaya çıkarmanız hedefleniyor."
     Fuar, 19 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER