Şanlıurfadaki toplu taşıma

Şanlıurfadaki toplu taşıma -Bazı özel halk otobüsü kooperatifleri, belediyenin 50 adet ek toplu taşıma aracı talebini meclis gündemine getirmesine tepki gösterdi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada bazı özel halk otobüsü kooperatifleri, belediyenin 50 adet ek toplu taşıma aracı talebini meclis gündemine getirmesine tepki gösterdi.
     Karaköprü, Çankaya ve Eyyubiye Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri adına yapılan yazılı açıklamada, belediyenin, Toplu taşımaya 50 araç daha tahsis edilmeli konulu gündem maddesini meclisinin gündemine getireceği belirtildi.
     Söz konusu araçlara ihtiyaç bulunmadığı savunulan açıklamada, özetle şunlar kaydedildi:
     Fakıbabanın 50 araç getirme talebi...Sayısal veriler incelendiğinde görülecektir ki araç ihtiyacı bulunmamaktadır. Araç talebinin bir tek gerekçesi var oda Fakıbabanın bitmek bilmez kini sonucu intikam almak istemesidir. Seçimlere bir yıl kalmışken ve şehrimiz büyükşehir olurken bir kişinin çıkardığı ateşe odun mu taşınacaktır yoksa herkes gücü yettiği oranda su mu dökecektir- Bizlerin Urfa esnafı olarak mutlaka yanlışlarımız olmuştur ancak bu kadar ağır müeyyideleri hak edecek bir iş yapmadık. 120 tane aracımız iş yapamaz duruma getirilmişken bunların yerine Adıyamanlı ve Antepli holdinglerden aylığı 10 bin liradan araç kiralanması insaf değildir, vicdan değildir.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfadaki toplu taşıma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER