Şanlıurfadaki silahlı kavga

Şanlıurfadaki silahlı kavga -İki grup arasındaki silahlı kavgada seken kurşunun otobüsteyken başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yusuf Kerem Demirel toprağa verildi (F


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada iki grup arasındaki silahlı kavgada seken kurşunun otobüsteyken başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yusuf Kerem Demirel toprağa verildi.
     İstanbulda organ nakli için yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edilen Yusuf Keremin cenazesi, THYye ait tarifeli uçakla akşam saatlerinde Şanlıurfaya getirildi.
     GAP Havaalanında ambulansa konulan Yusuf Kerem Demirelin cenazesi, Yeni Mezarlıkta, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
     Cenaze törenine, Demirelin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, ve Mahmut Kaçar ile Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile vatandaşlar katıldı.
     Yusuf Kerem Demirel, Şanlıurfada 28 Haziranda iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada seken kurşunun, bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanmış, bir süre Şanlıurfada tedavi gördükten sonra sanatçı İbrahim Tatlısesin ailesiyle yaptığı görüşme üzerine tedavi için İstanbula götürülmüştü.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şanlıurfadaki silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER