Şanlıurfada bir kişinin yaralanması

Şanlıurfada bir kişinin yaralanması -Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin tedavisi sürüyor


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar ilçesinde, evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin (32) tedavisi sürüyor.
     Suriye sınırı yakınlarında Aydınlık Mahallesindeki evinde dün gece yaralanan ve Ceylanpınar Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Şanlıurfaya sevk edilen Özerin boynuna isabet eden kurşun, özel bir hastanede yapılan ameliyatla çıkarıldı.
     Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Özerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
    
     -Mermi duvarı delmiş-
    
     İnşaat işçisi olduğu belirtilen Ahmet Özerin eşi Hatice Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam yemeği yedikleri sırada Suriyeden atılan merminin duvarı delip eşine isabet ettiğini söyledi.
     Ne yapacaklarını şaşırdıklarını ve eşini hastaneye ulaştırdıklarını anlatan 3 çocuk annesi Hatice Özer, Yemek yerken yuvamıza ateş düştü. Bunun hesabını kimden soracağız. Çocuklarım babalarına çok düşkün. Dünden beri babalarını istiyorlar. Bu ateş kimsenin yuvasına düşmesin. Suriyedeki bu soruna artık bir çözüm bulunsun dedi.
     Yaralının 6 yaşındaki kızı Elif ise ağlayarak, babasının sağlığına kavuşması için dua etti.
     Ahmet Özerin kuzeni Hıdır Özer de amcasının oğlunun kimseyle husumeti bulunmadığını belirterek, Evleri sınıra yakın. Karşı tarafta çatışmalar oluyor. Oradan sıkılan bir mermi Ahmeti yaraladı. Artık bu olayların sona ermesini istiyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yasin Dikme - Reşit Dağ / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfada bir kişinin yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER