Sanica Boru Elazığsporda Yılmaz Vural dönemi

Sanica Boru Elazığsporda Yılmaz Vural dönemi -Teknik direktör Vural: İddialı söylüyoruz, başaracağız


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığsporda teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, Elazığa geldi.
     Kulübün genel menajeri Özgür Öztürk ile Elazığa gelen Vural, Elazığ Havaalanında bir süre Türkiye-Romanya maçını izledi.
     Vural, bir gazetecinin Sezon sonuna kadar sözleşme imzaladınız. Neler söyleyeceksiniz sorusuna, şekil olarak sezon sonuna kadar olsa da gönül olarak sınırsız sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Takımın puan cetvelinde hiç hoş bir yerde olmadığını ifade eden Vural, şunları söyledi:
     Tabii ki bir an evvel buradan çıkma adına hep birlikte birbirimize destek vererek bu sıkıntıyı aşmamız lazım. Elazığspor sadece bir kenti temsil etmiyor. Bir yöre, bölge takımıyız. Çünkü bu bölgede bizden başka üst seviyede yarışan takım yok. Dolayısıyla biz kentimizi mutlu ettiğimiz kadar yöre halkını da mutlu eden bir ekibiz. Sanırım böyle bir misyonla hareket edersek daha çok taraftar ve destekleyen sayısını artırmış oluruz.
     Vural, yeni çıkan takımların ilk seneyi aşmaları halinde ligde kalıcı olabildiğine de dikkati çekti.
     Kendilerinden başarı beklendiğini belirten Vural, (Elimizden geleni yapacağız). Çok muallak bir laf. İddialı söylüyoruz, başaracağız dedi.
    
     -Orduspor maçı-
    
     Vural, takımının başında ilk maçı namağlup Ordusporla yapacağının hatırlatılması üzerine Her şeyin bir ilki vardır. Namağlup geldin diye öyle gideceksin diye bir şey yok. Biz hiç kazanamayan, onlar hiç kaybetmeyen bir takım. İki taraf da inşallah bir ilki başarır. Onlar kaybeder, biz kazanırız diye konuştu.
     Genel menajer Özgür Öztürk de eski teknik direktör Bülent Uygun ile dostane bir şekilde ayrıldıklarını söyledi.
     Uygunun istifasının ardından kurumsal kimlikli çalışmalara başladıklarını, vakit geçirmeden Vural ile temasa geçtiklerini ifade eden Öztürk, şunları söyledi:
     Tabii sabırlı olunması lazım. Maçlarımız var. Bu maçların tamamında müthiş bir performans göstermek mümkün değil. Herkes yeniliyor. Yenilmez bir takım yok. Yeter ki yüreğiniz ve niyetiniz olsun. Hocamızın tecrübesi, donanımı, bilgisi bu şehrin takımını da çok üst sıralara taşıyacaktır. Biz de sadece onun istediklerini yapmakla yükümlüyüz. Yerine getirmek için de gece gündüz çalışacağız.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Musa Samur
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Yılmaz Vural dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER