Sanica Boru Elazığsporda Akhisar Belediyespor maçı

Sanica Boru Elazığsporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -Teknik direktör Uygun: -Kaybedilen puanlar, bizde belli ölçüde sıkıntı yaratıyor. Bu sıkıntının verdiği sorunları atlatmaya çalışıyoruz (Fotoğraflı-Görüntülü


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığsporun teknik direktörü Bülent Uygun, ligde kaybettikleri puanların kendilerinde belli ölçüde sıkıntı yarattığını, bu sıkıntının verdiği sorunları atlatmaya çalıştıklarını söyledi.
     Bordo-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını, teknik direktör Uygun yönetiminde, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen haftalara bakıldığında istedikleri puanların çoğunu alamadıklarını, bunların altında sebep aramaktan ziyade, hakem hatalarının gözardı edilmemesi gerektiğini vurguladı.
     Her maçtan sonra hakemlerin 3-4 hafta dinlendirildiğini, ancak yapılan hakem hatalarının kendilerine çok pahalıya mal olduğunu ifade eden Uygun, Hakem kurulu, gayet titiz bir şekilde hata yapanın cezasını veriyor ama kaybettiğimiz puanlar, sıkıntılı bir süreçte çok önemli rakiplerine karşı oynamış yeni bir takımın sorun yaşamasına neden oluyor. Tabii kaybedilen bu puanlar, bizde belli ölçüde sıkıntı yaratıyor. Bu sıkıntının verdiği sorunları atlatmaya çalışıyoruz diye konuştu.
     Akhisar Belediyespor maçıyla bu sezon ilk kez Elazığ Atatürk Stadında maç yapacaklarını belirten Uygun, taraftarları önünde kazanmak istediklerini bildirdi.
     Taraftarlardan formalarını giyip, stattaki yerlerini almalarını isteyen Uygun, şunları kaydetti:
     Bize verecekleri güçle takım olarak sahada onların arzularını yerine getireceğiz. Ben takıma şunu anlattım, Esaret ile cesaret arasında sadece bir c harfi vardır. Esaretini kırıp, cesaretiyle inanarak, arzulayarak bireysel yeteneğini bu işin içine katan bütün futbolcu kardeşlerimizle Sanica Boru Elazığsporu kümede bırakacağımızı söyledim. Bütün futbolcu kardeşlerimiz buna inanıyor.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa / Önder Felek / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Akhisar Belediyespor maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER